+48 222 030 341
Pn. - Pt.: 8 - 22 h , Sob. - Niedz.: 9 - 22 h

Hotel Slávia Recenzje

Ocena hotelu

81%
Bardzo dobrze

by 57 reviews

  • Personel

    88%
  • Czystość

    87%
  • Wyposażenie

    76%
  • Komfort

    75%
  • Cena

    77%
Wyświetl recenzje napisane przez:
Wyświetl recenzje w:
Sortuj według:
Show:

Lydia

rodzina z małym dzieckiem, 5.11.2017

Linz Rakousko

  • Cena ogólna
100 %
  • Sehr freundliches Personal - bei Fragen stets zuvorkommend und hilfsbereit! Tolle Lage im Stadtzentrum und öffentl. Verkehrsnetz! Gutes Preis-Leistungsverhältnis!

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonim

para, 9.7.2017

Česká republika

  • Cena ogólna
72 %
  • Přístup personálu v recepci a ochota. Čisté pokoje i sociálky. Teplá voda tekla ráno i večer.

  • Není to hotel na relaxační pobyt ale spíše typ ubytovny. Určitě né na odpočinek. Pokoje směrem k nádraží jsou vhodné opravdu jen na jednu noc spíš pro externí montážníky. Vzhledem k tomu, že chybí klimatizace (což je logické), je nutné mít otevřená v noci okna a aspon celou noc víte, který vlak kam právě odjíždí, jak se jmenuje a kolik je hodin. Po celou dobu víkendu (2noci) jsme se nevyspali, jak bychom si představovali. Bylo by vhodné upřesnit v nabídce, že v hotelu není kuchyn a restaurace. Pouze ráno se podává lehká studená snídaně. Nejbližší vhodná restaurace je až na terase nad Jordánem asi 10minut chuze za autobusové nádraží. Cena za ubytování by měla být někde níže než 600,-Kč na noc. I přes skromné možnosti zařízení je hotel vhodný pro krátkodobé, např, pracovní přespání. Pokoje hotelu jsou pravděpodobně pouze v podkroví ve III.P s malými vysoko umístěnými okenky. V příští cestě do Tábora vyhledáme určitě jiný hotel. Ale prostě je to starší dům a těžko se tam dá něco zlepšit. Personál dělá co může

Personál
10
Služby
6
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Slávek

para, 11.6.2017

Česká republika

  • Cena ogólna
64 %
  • Většina personálu vstřícná, hotel je na strategickém místě (vlakové a autobusové nádraží, městská doprava). Pokoj (apartmán) velký, příjemný.

  • Snídaně jednotvárné, bez sebemenšího kousku zeleniny (rajčata, papriky ...). Při menším počtu by bylo lepší řešit snídaně předem např. z nabídkového lístku na např. 7 dnů (míchaná vejce, párky, sýrový talíř, pomazánky a pod.).

Personál
8
Služby
6
Čistota
6
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 9.11.2016

Česká republika

  • Cena ogólna
93 %
  • S ubytováním jsem byl spokojen, příště jej opět využiji.

  • Nefungovala televize (nešel naladit signál).

Personál
0
Služby
0
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 7.10.2016

Čeština

  • Cena ogólna
96 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Dagmar

podróżujący w pojedynkę, 17.9.2016

Česká republika

  • Cena ogólna
100 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 6.8.2016

Čeština

  • Cena ogólna
100 %
  • Hotel má příjemný a ochotný personál moc děkujeme za příjemný pobyt, byli jsme moc spokojeni L.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 25.7.2016

Deutsch

  • Cena ogólna
80 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
8
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Helena

para, 17.7.2016

Most Česká republika

  • Cena ogólna
88 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
8
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Pavla

podróżujący w pojedynkę, 19.6.2016

Česká republika

  • Cena ogólna
72 %
  • Slečna na recepci byla milá

  • Kvůli hluku z nádraží se kterým hotel přímo sousedí se nedalo spát. Snídaně byla velmi chudá, měla jsem problém si vybrat něco, čím bych se mohla nasnídat.

Personál
8
Služby
6
Čistota
10
Komfort
4
Cena/kvalita
8

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 25.5.2016

Praha Česká republika

  • Cena ogólna
40 %
  • Doporučoval bych úplně změnit účel užívání budovy a místo hotelu udělat budovu pro komerční aktvity. I při relativně nízke ceně byla vidět snaha o nesmyslné šetření na každém kroku. Pokud to chce fungovat dále jako hotel, musí se změnit přístup. Za průměrné vícenáklady cca. +100 Kč / noc by se výrazně zlepšil komfort i při mírně vyšší cenně (např. 990 místo 910).

Personál
6
Služby
2
Čistota
6
Komfort
4
Cena/kvalita
2

Radim

rodzina z małym dzieckiem, 22.5.2016

Chodov Česká republika

  • Cena ogólna
88 %
  • Velmi příjemný a ochotný personál

  • Mohla by být malá lednička na pokoji

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 25.2.2016

Polsko

  • Cena ogólna
64 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
8
Služby
6
Čistota
10
Komfort
4
Cena/kvalita
4

Helena

podróżujący w pojedynkę, 9.10.2015

Čeština

  • Cena ogólna
84 %
  • Přístup personálu a ochota, parkování.

  • Večer a ráno tekla pouze studená voda. Sprchovala jsem se jak večer, tak ráno ve studené vodě.

Personál
10
Služby
5
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
8

Otakar

para, 27.8.2015

Čeština

  • Cena ogólna
62 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
6
Služby
5
Čistota
7
Komfort
7
Cena/kvalita
6

Noémi Nová

para, 9.7.2015

Čeština

  • Cena ogólna
46 %
  • Vstřícný personál

  • Zastaralé zařízení pokoje,tma na chodbě, špatný dojem ze vstupu,recepce,výtahu...

Personál
8
Služby
5
Čistota
4
Komfort
3
Cena/kvalita
3

Michael

grupa przyjaciół, 6.7.2015

Deutsch

  • Cena ogólna
96 %
  • Sehr nette Bedienstete.

Personál
10
Služby
9
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
10

Marcela Hauke

para, 10.10.2014

Čeština

  • Cena ogólna
54 %
  • Vstřícný a ochotný personál.

  • Velmi špatné osvětlení na pokojích a v koupelně. Okna jsou malinká a tak vysoko, že není vidět ven. Pokoje jsou hezky zrekonstruované, ale okolní prostory - zejména výtah, parkovací prostory jsou v hrozném stavu.

Personál
5
Služby
5
Čistota
7
Komfort
3
Cena/kvalita
7

Věra

para, 14.9.2014

Čeština

  • Cena ogólna
74 %
  • Milý a ochotný personál, na pokoji čisto a uklizeno.

  • Nepříjemný zápach ve výtahu a na chodbě.

Personál
8
Služby
7
Čistota
8
Komfort
7
Cena/kvalita
7

Miroslav

para, 7.8.2014

Čeština

  • Cena ogólna
70 %
  • Bydlení v centru.

  • Plesnivá vodovodní baterie, mini televizor s osmi programi.

Personál
10
Služby
7
Čistota
6
Komfort
6
Cena/kvalita
6
WEB USES COOKIES

We use cookies to provide You the best services we can. By using this web You agree.