+48 222 030 341
Pn. - Pt.: 8 - 22 h , Sob. - Niedz.: 9 - 22 h

Hotel Slávia Recenzje

Ocena hotelu

81%
Bardzo dobrze

by 65 reviews

  • Personel

    88%
  • Czystość

    87%
  • Wyposażenie

    77%
  • Komfort

    75%
  • Cena

    77%
Wyświetl recenzje napisane przez:
Wyświetl recenzje w:
Sortuj według:
Show:

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 1.7.2018

Čeština

  • Cena ogólna
100 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Ondřej

grupa przyjaciół, 29.6.2018

Bratislava Slovensko

  • Cena ogólna
72 %
  • Recepčná na smene bola totálne neochota A arogantne potom sme sa dozvedeli že odchádza veľmi nám zneprijemnila pobyt

Personál
6
Služby
6
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
6

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 26.6.2018

Čeština

  • Cena ogólna
96 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 10.6.2018

Česká republika

  • Cena ogólna
68 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
6
Čistota
6
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Ludmila

grupa przyjaciół, 10.6.2018

Česká republika

  • Cena ogólna
88 %
  • V hotelu jsme byli na jednu noc,ubytování za danou cenu odpovídalo.Snídaně formou bufetu,pouze studené pokrmy,ale dobré.Personál byl vstřícný a usměvavý.

  • Škoda je,že hned vedle mají Havrani hnízda na stromech a pro klidný spánek to rozhodně s otevřeným oknem není.Byli rušivější než vlakové nádraží naproti.

Personál
10
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Anonim

para, 7.6.2018

Česká republika

  • Cena ogólna
80 %
  • ochotně nám udělali balíčky místo snídaně při našem odjezdu brzo ráno

Personál
8
Služby
10
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
6

fero Grejtak

podróżujący w pojedynkę, 29.5.2018

Česká republika

  • Cena ogólna
68 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
8
Služby
6
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Anonim

para, 30.12.2017

Česká republika

  • Cena ogólna
80 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Lydia

rodzina z małym dzieckiem, 5.11.2017

Linz Rakousko

  • Cena ogólna
100 %
  • Sehr freundliches Personal - bei Fragen stets zuvorkommend und hilfsbereit! Tolle Lage im Stadtzentrum und öffentl. Verkehrsnetz! Gutes Preis-Leistungsverhältnis!

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonim

para, 9.7.2017

Česká republika

  • Cena ogólna
72 %
  • Přístup personálu v recepci a ochota. Čisté pokoje i sociálky. Teplá voda tekla ráno i večer.

  • Není to hotel na relaxační pobyt ale spíše typ ubytovny. Určitě né na odpočinek. Pokoje směrem k nádraží jsou vhodné opravdu jen na jednu noc spíš pro externí montážníky. Vzhledem k tomu, že chybí klimatizace (což je logické), je nutné mít otevřená v noci okna a aspon celou noc víte, který vlak kam právě odjíždí, jak se jmenuje a kolik je hodin. Po celou dobu víkendu (2noci) jsme se nevyspali, jak bychom si představovali. Bylo by vhodné upřesnit v nabídce, že v hotelu není kuchyn a restaurace. Pouze ráno se podává lehká studená snídaně. Nejbližší vhodná restaurace je až na terase nad Jordánem asi 10minut chuze za autobusové nádraží. Cena za ubytování by měla být někde níže než 600,-Kč na noc. I přes skromné možnosti zařízení je hotel vhodný pro krátkodobé, např, pracovní přespání. Pokoje hotelu jsou pravděpodobně pouze v podkroví ve III.P s malými vysoko umístěnými okenky. V příští cestě do Tábora vyhledáme určitě jiný hotel. Ale prostě je to starší dům a těžko se tam dá něco zlepšit. Personál dělá co může

Personál
10
Služby
6
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Slávek

para, 11.6.2017

Česká republika

  • Cena ogólna
64 %
  • Většina personálu vstřícná, hotel je na strategickém místě (vlakové a autobusové nádraží, městská doprava). Pokoj (apartmán) velký, příjemný.

  • Snídaně jednotvárné, bez sebemenšího kousku zeleniny (rajčata, papriky ...). Při menším počtu by bylo lepší řešit snídaně předem např. z nabídkového lístku na např. 7 dnů (míchaná vejce, párky, sýrový talíř, pomazánky a pod.).

Personál
8
Služby
6
Čistota
6
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 9.11.2016

Česká republika

  • Cena ogólna
93 %
  • S ubytováním jsem byl spokojen, příště jej opět využiji.

  • Nefungovala televize (nešel naladit signál).

Personál
0
Služby
0
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 7.10.2016

Čeština

  • Cena ogólna
96 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Dagmar

podróżujący w pojedynkę, 17.9.2016

Česká republika

  • Cena ogólna
100 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 6.8.2016

Čeština

  • Cena ogólna
100 %
  • Hotel má příjemný a ochotný personál moc děkujeme za příjemný pobyt, byli jsme moc spokojeni L.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 25.7.2016

Deutsch

  • Cena ogólna
80 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
8
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Helena

para, 17.7.2016

Most Česká republika

  • Cena ogólna
88 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
8
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Pavla

podróżujący w pojedynkę, 19.6.2016

Česká republika

  • Cena ogólna
72 %
  • Slečna na recepci byla milá

  • Kvůli hluku z nádraží se kterým hotel přímo sousedí se nedalo spát. Snídaně byla velmi chudá, měla jsem problém si vybrat něco, čím bych se mohla nasnídat.

Personál
8
Služby
6
Čistota
10
Komfort
4
Cena/kvalita
8

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 25.5.2016

Praha Česká republika

  • Cena ogólna
40 %
  • Doporučoval bych úplně změnit účel užívání budovy a místo hotelu udělat budovu pro komerční aktvity. I při relativně nízke ceně byla vidět snaha o nesmyslné šetření na každém kroku. Pokud to chce fungovat dále jako hotel, musí se změnit přístup. Za průměrné vícenáklady cca. +100 Kč / noc by se výrazně zlepšil komfort i při mírně vyšší cenně (např. 990 místo 910).

Personál
6
Služby
2
Čistota
6
Komfort
4
Cena/kvalita
2

Radim

rodzina z małym dzieckiem, 22.5.2016

Chodov Česká republika

  • Cena ogólna
88 %
  • Velmi příjemný a ochotný personál

  • Mohla by být malá lednička na pokoji

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8