+420 222 539 539
Mo - Fr: 8 – 22 Uhr, Sa - So: 9 – 22 Uhr

Hotel Slávia Bewertungen

Hotelbewertung

81%
Sehr gut

by 57 reviews

  • Personal

    88%
  • Sauberkeit

    87%
  • Ausstattung

    76%
  • Komfort

    75%
  • Preis-leistungverhältnis

    77%
Bewertungen anzeigen Geschrieben von:
Bewertungen zeigen:
Sortieren nach:
Show:

Lydia

Familie mit kleinen Kindern, 5.11.2017

Linz Rakousko

  • Gesamtbewertung
100 %
  • Sehr freundliches Personal - bei Fragen stets zuvorkommend und hilfsbereit! Tolle Lage im Stadtzentrum und öffentl. Verkehrsnetz! Gutes Preis-Leistungsverhältnis!

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonymus

Älteres Paar, 9.7.2017

Česká republika

  • Gesamtbewertung
72 %
  • Přístup personálu v recepci a ochota. Čisté pokoje i sociálky. Teplá voda tekla ráno i večer.

  • Není to hotel na relaxační pobyt ale spíše typ ubytovny. Určitě né na odpočinek. Pokoje směrem k nádraží jsou vhodné opravdu jen na jednu noc spíš pro externí montážníky. Vzhledem k tomu, že chybí klimatizace (což je logické), je nutné mít otevřená v noci okna a aspon celou noc víte, který vlak kam právě odjíždí, jak se jmenuje a kolik je hodin. Po celou dobu víkendu (2noci) jsme se nevyspali, jak bychom si představovali. Bylo by vhodné upřesnit v nabídce, že v hotelu není kuchyn a restaurace. Pouze ráno se podává lehká studená snídaně. Nejbližší vhodná restaurace je až na terase nad Jordánem asi 10minut chuze za autobusové nádraží. Cena za ubytování by měla být někde níže než 600,-Kč na noc. I přes skromné možnosti zařízení je hotel vhodný pro krátkodobé, např, pracovní přespání. Pokoje hotelu jsou pravděpodobně pouze v podkroví ve III.P s malými vysoko umístěnými okenky. V příští cestě do Tábora vyhledáme určitě jiný hotel. Ale prostě je to starší dům a těžko se tam dá něco zlepšit. Personál dělá co může

Personál
10
Služby
6
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Slávek

Älteres Paar, 11.6.2017

Česká republika

  • Gesamtbewertung
64 %
  • Většina personálu vstřícná, hotel je na strategickém místě (vlakové a autobusové nádraží, městská doprava). Pokoj (apartmán) velký, příjemný.

  • Snídaně jednotvárné, bez sebemenšího kousku zeleniny (rajčata, papriky ...). Při menším počtu by bylo lepší řešit snídaně předem např. z nabídkového lístku na např. 7 dnů (míchaná vejce, párky, sýrový talíř, pomazánky a pod.).

Personál
8
Služby
6
Čistota
6
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Anonymus

Einzelreisende, 9.11.2016

Česká republika

  • Gesamtbewertung
93 %
  • S ubytováním jsem byl spokojen, příště jej opět využiji.

  • Nefungovala televize (nešel naladit signál).

Personál
0
Služby
0
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Anonymus

Einzelreisende, 7.10.2016

Čeština

  • Gesamtbewertung
96 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Dagmar

Einzelreisende, 17.9.2016

Česká republika

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonymus

Einzelreisende, 6.8.2016

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %
  • Hotel má příjemný a ochotný personál moc děkujeme za příjemný pobyt, byli jsme moc spokojeni L.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonymus

Einzelreisende, 25.7.2016

Deutsch

  • Gesamtbewertung
80 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
8
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Helena

Älteres Paar, 17.7.2016

Most Česká republika

  • Gesamtbewertung
88 %

(Ohne Text Stern)

Personál
8
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Pavla

Einzelreisende, 19.6.2016

Česká republika

  • Gesamtbewertung
72 %
  • Slečna na recepci byla milá

  • Kvůli hluku z nádraží se kterým hotel přímo sousedí se nedalo spát. Snídaně byla velmi chudá, měla jsem problém si vybrat něco, čím bych se mohla nasnídat.

Personál
8
Služby
6
Čistota
10
Komfort
4
Cena/kvalita
8

Anonymus

Einzelreisende, 25.5.2016

Praha Česká republika

  • Gesamtbewertung
40 %
  • Doporučoval bych úplně změnit účel užívání budovy a místo hotelu udělat budovu pro komerční aktvity. I při relativně nízke ceně byla vidět snaha o nesmyslné šetření na každém kroku. Pokud to chce fungovat dále jako hotel, musí se změnit přístup. Za průměrné vícenáklady cca. +100 Kč / noc by se výrazně zlepšil komfort i při mírně vyšší cenně (např. 990 místo 910).

Personál
6
Služby
2
Čistota
6
Komfort
4
Cena/kvalita
2

Radim

Familie mit kleinen Kindern, 22.5.2016

Chodov Česká republika

  • Gesamtbewertung
88 %
  • Velmi příjemný a ochotný personál

  • Mohla by být malá lednička na pokoji

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonymus

Einzelreisende, 25.2.2016

Polsko

  • Gesamtbewertung
64 %

(Ohne Text Stern)

Personál
8
Služby
6
Čistota
10
Komfort
4
Cena/kvalita
4

Helena

Einzelreisende, 9.10.2015

Čeština

  • Gesamtbewertung
84 %
  • Přístup personálu a ochota, parkování.

  • Večer a ráno tekla pouze studená voda. Sprchovala jsem se jak večer, tak ráno ve studené vodě.

Personál
10
Služby
5
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
8

Otakar

Älteres Paar, 27.8.2015

Čeština

  • Gesamtbewertung
62 %

(Ohne Text Stern)

Personál
6
Služby
5
Čistota
7
Komfort
7
Cena/kvalita
6

Noémi Nová

Älteres Paar, 9.7.2015

Čeština

  • Gesamtbewertung
46 %
  • Vstřícný personál

  • Zastaralé zařízení pokoje,tma na chodbě, špatný dojem ze vstupu,recepce,výtahu...

Personál
8
Služby
5
Čistota
4
Komfort
3
Cena/kvalita
3

Michael

Gruppe von Freunden, 6.7.2015

Deutsch

  • Gesamtbewertung
96 %
  • Sehr nette Bedienstete.

Personál
10
Služby
9
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
10

Marcela Hauke

Älteres Paar, 10.10.2014

Čeština

  • Gesamtbewertung
54 %
  • Vstřícný a ochotný personál.

  • Velmi špatné osvětlení na pokojích a v koupelně. Okna jsou malinká a tak vysoko, že není vidět ven. Pokoje jsou hezky zrekonstruované, ale okolní prostory - zejména výtah, parkovací prostory jsou v hrozném stavu.

Personál
5
Služby
5
Čistota
7
Komfort
3
Cena/kvalita
7

Věra

Älteres Paar, 14.9.2014

Čeština

  • Gesamtbewertung
74 %
  • Milý a ochotný personál, na pokoji čisto a uklizeno.

  • Nepříjemný zápach ve výtahu a na chodbě.

Personál
8
Služby
7
Čistota
8
Komfort
7
Cena/kvalita
7

Miroslav

Älteres Paar, 7.8.2014

Čeština

  • Gesamtbewertung
70 %
  • Bydlení v centru.

  • Plesnivá vodovodní baterie, mini televizor s osmi programi.

Personál
10
Služby
7
Čistota
6
Komfort
6
Cena/kvalita
6
WEB USES COOKIES

We use cookies to provide You the best services we can. By using this web You agree.